office-bg.jpg

Köp & sälj företag via oss

Köp & sälj företag via oss

Om du överväger att köpa eller sälja ett företag, kan ABD Group vara din pålitliga partner. Med flera års erfarenhet av att förmedla små till medelstora företag, tar vi hand om hela försäljningsprocessen. Vi inleder genom att besöka er och ert företag för en intervju, där vi skapar oss en djup förståelse för er verksamhet. Vi samlar även in nödvändiga dokument, såsom hyresavtal, resultat- och balansrapporter, samt andra handlingar som krävs av potentiella köpare. Denna information utgör grunden för vår noggranna analys av ert företag. Med hjälp av denna information och det skriftliga materialet gör vi en värdering av ert företag och bedömer ett rimligt försäljningsvärde. Vi strävar alltid efter att säkerställa en smidig och lönsam affär för både säljare och köpare.

Värdering: Efter att företagsanalysen har genomförts värderar vi ert företag noggrant med hjälp av den information som samlats in, inklusive senaste resultat- och balansräkningen. Vi använder oss av vedertagna värderingsmodeller och vår breda erfarenhet av liknande företag för att fastställa en realistisk och konkurrenskraftig värdering. Detta säkerställer att både säljare och köpare får en rättvis bedömning av företagets värde inför försäljningsprocessen.

Avtal: När förhandlingarna mellan köpare och säljare har kommit tillräckligt långt, till exempel när köparen är redo att erlägga en handpenning, stöttar vi er genom att upprätta de avtal som är nödvändiga för att genomföra försäljningen.

Exempel på avtal som vanligtvis krävs inkluderar: · Köpeavtal (för försäljning av tillgångar, aktier eller andelar) · Handpenningavtal · Skuldebrev (med eventuell borgenärsförpliktelse och liknande) · Aktieägaravtal (om aktier överlåts) · Kompanjonsavtal

Vi ser till att dessa avtal är korrekt utformade och uppfyller alla lagliga krav, och att de bäst möjligt skyddar både köparens och säljarens intressen. Med vår hjälp kan ni tryggt slutföra försäljningsprocessen med tillförsikt och professionalism.

Vill du sälja ditt företag?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Rulla till toppen